HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.04.05. 15:47 deadmike

A Nike-éra

Mint mindannyian nagyon jól tudjátok, 3-án hivatalosan is elkezdődött az NFL új korszaka, legalábbis ami a hivatalos felszerelések gyártását illeti. A Nike be is mutatta az új mezeket, illetve minden egyéb, a franchiseokhoz kapcsolódó cuccot (pólók, pulcsik, kabátok stb.). A Nike honlapjáról az is kiderül, hogy az atlantai csapat ragaszkodott a megszokott kinézethez és ugyanolyan mezben lép pályára, mint a korábbi években. Kivéve persze, hogy immáron a felszereléseken a Niki pipa díszeleg. Újdonság viszont a kesztyű (bár nem annyira) és a cipő. A snap után láthatjátok ezeket is. UPDATE!

A kesztyűk már a legutóbbi Pro Bowl alkalmával bemutatkoztak, így mindenki számára ismertek már. Szerintem nagyon jó ötlet volt, nekem iszonyatosan tetszik.

glove.jpg

Természetesen a cipő sem maradhatott ki a sorból, amit szintén a Nike biztosít ezentúl a csapatok számára. Ebben a surranóban fognak szárnyalni a kedvenceink a pályán:

shoes.jpg

Ez a cipő a stoplik nélkül, utcai használatra nekem az instant get kategória. Egyszerűen imádom! Összességében egyébként rajtunk kívül még négy csapat volt, akik nem változtattak semmit a mezek kinézetén. Ez a Panthers, az Eagles, a Raiders és a Packers. Bár előbbi esetében a mez belsejébe került egy szlogen. Az viszont nem nyilvánvaló számomra, mert más-más infókat olvastam, hogy elvileg még a mez összetételét sem engedték megváltoztatni a Nike-féle új technológiákra. Szóval egy az egyben egyezik a tavalyi mezekkel. Viszont egy-két játékosunk meg azt nyilatkozta, hogy remek ez az új mez, mert könnyebb, kevésbé nedvesedik, jobban lehet benne mozogni és hasonlók. Nem igazán áll össze a kép, hogy akkor most csak a külső nem változott vagy tényleg semmi nem változott.

UPDATE!

A Falcons hivatalos blogján található információk azt mutatják, hogy a "semmi nem változott" állapot az igaz. Az a mez, amit az Atlanta játékosai ténylegesen viselni fognak a mérkőzésen, semmiben nem különbözik a tavalyi modelltől. Tehát sem dizájnjában, sem pedig anyagában nem változott. Viszont amit a szurkolók megvásárolhatnak mezeket, azok valóban a legújabb technikával készült mezek lesznek. Ebben az esetben viszont nem értem a játékosaink kitörő lelkesedését az új mezek irányában, hiszen ők nem ezekben fognak játszani, max otthon a hátsókertben a kölykökkel, ha vesznek a boltban ilyet.

(Forrás: Nike, PFT)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr994365741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása