HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.05.16. 11:29 deadmike

Majd' minden újonc megkapta a szerződését

Hosszú-hosszú idő után ismét akadt időm bejegyzést írni. Sajnos ilyen az élet, nem vagyok főállású blogger, úgyhogy amikor végre találok egy kis szabadidőt (amiből sajnos az elmúlt héten és még júni közepéig sem túl sok lesz) írom a bejegyzést. Abból a szempontból talán nem is baj, hogy így legalább nem kétsoros anyagokkal jelentkezem. Mostan pedig örvendezzék mindenki: öt újoncunk aláírt, egy maradt hátra. Jöjjenek a részletek.

Május 13-án érkezett a hír, hogy a Falcons újonc falembere, Peter Konz számára újból van ok a táncra perdülésre. Hoppácsak, egyből két információ, szóval kezdjük szépen sorban. Konz az egyik edzésen úgy döntött, hogy a kamerák előtt eljárja a Dirty Bird táncot. Kibaszott mókás volt, remélem jobban védi az irányítót, mint ahogy táncol. Tessék csak figyelni:

Aki még örömködne ezen, akkor itt egy másik videó is az ominózus táncról: Peter Konz mókázik. Na jó, ezt nem lehet megunni, itt egy kép is, epic:

konz dirty.jpg

Most, hogy jól kinevettük egy embertársunkat (csúnya, csúnya dolog, szégyelljük magunkat), térjünk át a másik információra. Az idei draft második körös kiválasztottja aláírta szerződését a csapattal. A szerződés négy éve alatt 3,58 millió dollárt fog keresni és az aláírási bónusza 1,05 millió dollárt kóstált. Az edzések során egyébként sikerült bebizonyítania, hogy valóban verzatilis játékos: mind guard, mind tackle pozícióban megállja a helyét, a centerről meg nem is beszélve. Viszont jelen állapotban az RG kezdő helyért versenyez többekkel.

Egy nappal később jött a hír, hogy immáron nem csak Konz csatlakozott papíron is a csapathoz. A hétvégi minicamp után újabb játékosok kapták meg a szerződésüket. A csapat bejelentése szerint a fullback Bradie Ewing, a safety Charles Mitchell és a DT Travian Robertson szintén aláírta a négy évre szóló újonc-szerződését. Ewing, az ötödik körös választottunk a legjobb úton halad afelé, hogy megnyerje magának a kezdő FB helyét. Mondjuk nem lesz nehéz dolga, miután Mughellit elküldte a vezetőség. Mitchell, a 6. körben választott játékos az előzetes információk szerint a speciális egységben fog szerephez jutni, illetve backup lesz. Robertson egyelőre kissé kilóg a bandából. A nyarat még szinte biztos a csapattal tölti, de azért valószínű, hogy csak a gyakorló csapatban lesz helye, ha egyáltalán...

Szintén 14-én hozták nyilvánosságra, hogy három úgynevezett tryout player (próbajátékos) is aláírt a csapathoz. Lee Meisner (FB), Kenny Stafford (WR) és Aron White (TE) egyaránt olyan teljesítményt nyújtottak a hétvégi, újoncok számára rendezett minicampen, hogy maradhatnak. Az ő esetükben ez azt jelenti, hogy még a nyáron bizonyíthatnak, hogy van helyük a csapatban. Egy próbajátékos azonban nem győzte meg az edzőket és vezetőket: Ray Kibble (DT) szerződés nélkül hagyta el a minicampet.

Egészen friss hír, hogy a tegnapi napon Lamar Holmes (OT) is aláírta a szerződését, amely szintén négy évre szól. Ez idő alatt 2,67 millió dollárt fog keresni és ebből 542 500 dollár aláírási bónusz. Sajnos azonban rossz hírekkel is szolgálnom kell: a hétvégi edzéseken ugyanis Holmes nem tudott részt venni. Az erőfelmérésen ugyanis a Falcons stábja sérülést azonosított nála. A lábsérüléséről részletes dolgokat nem közöltek, de "kicsinek" (minor) minősítették. Továbbá azt sem lehet tudni, hogy már akkor is meg volt-e a probléma, amikor draftoltuk, vagy azóta jelentkezett. Visszatérésének dátuma kérdéses. Ez azonban egyet jelent azzal, hogy nem fog ő versenyezni Bakerrel a kezdő LT pozícióért.

Jelenleg tehát már csak Massaquoi nem kapta meg, írta alá a szerződését a csapattal. Várhatóan a napokban azonban sor kerül erre.

 (Forrás: PFT, PFT, PFT)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr284515949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása