HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.04.28. 05:17 deadmike

A Falcons választottja Lamar Holmes

Update:

Holmes.jpgTúl vagyunk a draft második napján is, amely számunkra azt jelentette, hogy feltöltöttük a támadófalat, Hill mester kapott egy pár új játékszert. Az idei draft második atlantai választottja (3. kör 21. pick) Lamar Holmes, a Southern Miss LT-je. A srác durván 2 méter magas és hozzá 150 kilogramm, egy fenevad. A Combine-on egészen jó teljesítményt nyújtott, felhívta magára a figyelmet és az East-West meccsen is egészen jó teljesítményt nyújtott. 2010 óta, azaz csupán két szezonon keresztül játszott a SMiss csapatában, de már ennyi is elég volt ahhoz, hogy csapatkapitánnyá válasszák az utolsó évében. A játékos híres a munkamoráljáról is.

Végzős évében a csapatát hozzásegítette történetének legjobb szezonjához, ami az offense teljesítményét illeti. Holmes végig a qb blind side-ját védte, szóval tökéletes LT projekt számunkra. Instant kezdő szinte biztos nem lesz, ugyanis jelenleg Svitek és Baker pályáznak erre a posztra, de egy sérülés vagy pár rosszabb meccs és könnyen a kezdőben találhatja magát. Amellett, hogy a passzok esetén hasznosan játszik, a futásblokkolásban is bevethető, sőt jó.

Az érdekesség, és amiért először én hőbörögtem, az az, hogy a legtöbb megfigyelő és szakértő bőven a hátsó körökre jósolták Holmest, vagyis könnyen lehet, hogy akár az 5-6. körben is elérhető lett volna. Viszont úgy látszik, Dimitroff (és valszeg Hill) valamit nagyon lát a kölyökben, hogy bevállaltuk őt ilyen korán. Könnyen lehet, hogy az edzői stáb benne látja a csapat LT-jét hosszú távon. Persze van és lesz rajta mit dolgozni, de reméljük megérte ilyen korán elhozni őt.

 

Korábban:

A Southern Miss játékosa elég erőteljes negatív érzelmeket váltott ki belőlem. Nem ért harmadik kört. De inkább alszok rá egyet, mielőtt nagyon fikázni kezdeném. Az OLine erősödik, alakul a Big Uglies. Amúgy LT a srác, Baker és Svitek kaptak vetélytársat, de milyen áron...

Részletes beszámoló, ha kipihentem magam.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr574477466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása