HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.04.23. 10:09 deadmike

Ekézik Fleenert

Már csak pár nap és itt a játékosbörze! Úgyhogy itt az ideje egy kis aktualitással foglalkozni. Fleenert ugye nem kell már bemutatnom senkinek. Nagyon sok mock jósolta őt hozzánk. Pár héttel ezelőtt egyértelműen az egyik legjobb TE-nek tartották az újoncok közül, azonban már akkor is felhívták rá néhányan a figyelmet, hogy nem mind arany, ami fénylik. A snap után egy szakértő ekézi Fleenert.

flee.jpgNos, a Milwaukee Journal-Sentinel két írója az elmúlt napok során egyesével végignézte a legfontosabb játékosokat az idei drafton. Az egyik író ráadásul meglehetősen jó kapcsolatokat ápol játékosmegfigyelőkkel szerte a ligában. Tőlük próbált belső infókat szerezni a játékosokról. Itt elsősorban olyan infókra kell gondolni, amik eddig nem igazán kerültek ki a nagy nyilvánosság elé. Viszont nem lehet semmit titokban tartani manapság. Amikor ugyanis Coby Fleenerre került a sor, meglehetősen érdekes dolgok láttak napvilágot.

"Nem ő volt a csapata legjobb tight endje" – mondta a meg nem nevezett megfigyelő. " A 11-es számú (a most másodéves Levine Toilolo), na ő a komoly játékos. Fleener talán a leginkább túlértékelt játékos az idei drafton. Pocsék blokkoló."

Mondjuk azt már eddig is tudtuk, hogy a blokkolás nem éppen Coby erőssége, ebben olyan nagy újdonság nincs, bár ennyire erős megfogalmazással még sehol nem találkozhattunk. Azonban van még egy fontos dolog, amit a scout megemlített. Kétségei vannak Fleener atletikus képességeit illetően is. Ez pont ellentétben áll azzal a pozitív véleménnyel, amit magáról alkotott a Stanfordon megrendezett Pro Day-en március 22-én.

Persze mint mindenre, erre is "van magyarázat": "Annak ellenére, hogy meglehetősen jó számokat produkált azon a napon, nem éppen egy gyors, dinamikus játékos. Egyenes vonalban jól mozog, de ennyi. Azért mert gyorsan fut, még nem biztos, hogy jó atléta is. Leginkább a red-zone-ban bevethető, rövid passzos labdaelkapó."

Szóval leszedték róla a keresztvizet rendesen. De mint tudjuk, nem szabad ám semmit készpénznek venni. Könnyen lehet, hogy ez csak altatás és valakik azt szeretnék elérni, hogy lejjebb csússzon egy adott csapathoz a drafton. Ez nem az Éden Hotel, de itt is bármi megtörténhet. Nemsokára minden kiderül.

(Forrás: PFT)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr364467900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása