HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.03.14. 23:14 deadmike

Az első 24 óra eseményei

Eltelt az első 24 óra, sőt 25 a játékospiac megnyitása óta. Sok minden történt ilyen kevés idő alatt is, annál kevesebb esemény köthető azonban a saját csapatunk tevékenységéhez. A most következő bejegyzésben összefoglaljuk, hogy pontosan mik is voltak ezek. A snap után okosabbak lesztek.

Az egyik hír szépen elsurrant a radar alatt, pedig már elég régóta megtörtént: Vance Walker, DT aláírt a Falconshoz, mégpedig újabb egy évre, 1,26 millió dolláros fizetés fejében. Vélhetően az RFA tendert kapta meg és írta is alá, így a D-line rotáció egyik fontos embere visszatér a csapathoz jövőre is. Örülünk Vincent (Walker).

Következzen a két legnagyobb értékű játékosunk és a pletykák, mert tényekről még nem lehet beszámolni. Abraham esetében a Titans érdeklődik, azonban mivel ők harcban vannak Manningért, így vele foglalkoznak és még nem sikerült megállapodni a csapatlátogatás végleges időpontjáról sem. A Falcons vezetői folytatják azért a tárgyalásokat, de hogy még szó van a Titans vizitről, azt jelzi, hogy nem közeledtek a felek egymáshoz (mármint az Atlanta és Abe). Lofton esetében az újdonság, hogy a Bucs szemelte ki magának, de mivel már két roppant méretű szerződést is kötöttek két új játékossal (Jackson és Nicks), csökkent az esélye, hogy Loftont is meg tudják/akarják fizetni. Más érdeklődőről nem hallani, halvány esély nekünk.

Harry Douglas és Chris Redman is újra aláírtak a csapatunkhoz. Előbbi 4, utóbbi 1 évre szóló szerződést kötött. Egyikük sem töltött tehát sok időt csapat nélkül. Douglas egyébként azt nyilatkozta, hogy Falconként szeretne visszavonulni... szép szavak.

Az egyik szabadon igazolható cornerünk, Kelvin Hayden szerdán a Bearshez látogat/látogatott, szerződésről nincs hír. Ha már Bears, akkor Weems, aki mától a chicago-i egyletet erősíti 3 éven keresztül, elsősorban a speciális csapat tagjaként. Nem túl nagy vérveszteség számunkra. Returnerként három potenciális jelöltünk is van: Quizz, Douglas és Franks.

Végezetül pedig a korábban már látott táblázat frissítve, amit még sokat fogtok látni a következő napokban:

fa.jpg*RFA **Franchise player

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr664317426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása