HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.03.28. 10:47 deadmike

Nem hivatalos depth chart

Azzal, hogy tegnap visszatért Todd McClure, a legtöbb darabka összeállt, így itt az ideje hogy áttekintsük, hogyan is néz ki a holtszezonban a csapat depth chartja. Természetesen ez egy (pontosabban három) nem hivatalos táblázat, de a jelen állás szerint így néz ki az Atlanta Falcons játékosállománya.

A veterán center leigazolásával immáron újból teljes az offensive line. Egy új taggal bővült a csapatrész, mégpedig Vince Manuwai jelen állás szerint egyből kezdő lesz. A támadósor esetében nem igazán látok okot aggodalomra. A nevek biztatóak, a teljesítmény meg majd év közben kiderül, de jól állunk, úgy érzem.

A nagyításhoz katt a képre, majd a képfeltöltőn a nagyobb mérethez újból katt.

A támadókkal ellentétben a defense esetében azért van okunk némi körömrágásra. A védekező fal Abraham visszatérésével ismét teljes, itt változás nem történt a szezonvégi állapothoz képest. A megfelelő játékosanyag biztosított a jó teljesítményhez. Annál inkább problémás lehet a linebacker brigád. Tatupu még sötét ló, ahogyan Dent is. Feltéve, hogy előbbi kiheverte minden sérülését és jól sikerül az edzőtábor, talán még erősítés is lehet Loftonhoz képest. Tatupu ugyanis passzvédekezésben is nagyon jól használható (elméletben, aztán meglátjuk mennyit kopott a tudása). A szélső linebackerek esetében Nicholas a gyenge pont, meg úgy egyáltalán a padon ücsörgők. Adkinsben ott van a lehetőség, de eddig nem sokat mutatott, James még ennél is semmitmondóbb. Ezt látva nem lepődnék meg, ha OLB is jönne hozzánk a drafton.

A secondary esetében Grimes még csak hipotetikusan a csapat tagja, hiszen nem írta alá a franchise szerződését és semmi info nincsen arról, hogy milyen fázisban járnak a tárgyalások vele. Remélhetőleg hamarosan jön a hír, hogy kapott egy hosszútávú szerződést és akkor örülhetünk nagyon. A cserékkel itt nincsen gond. A safety pozícióban annál inkább elkeserítő a látvány. Moore sérülékeny és Walls (who the fuck is Walls?!) meg Schillinger nem éppen megnyugtató lehetőségek. Szó volt már arról is, hogy akár Robinsont hátra zavarják safetybe. Akárhogy is legyen, a drafton ide is várnék játékost (CB, vagy S az mindegy, csak valami legyen).

A nagyításhoz katt a képre, majd a képfeltöltőn a nagyobb mérethez újból katt.

Végül, de nem utolsó sorban nézzük a speciális egységet. Itt a változás a visszahordó esetében történt. Eric Weems távozásával várhatóan Franks lesz az új KR/PR vagy akár Harry Douglas. Bár utóbbinál problémát jelenthet egy esetleges lesérülés, úgyhogy inkább a cornerre bíznám ezeket a feladatokat. A long snapperünk visszatért, így nincs mitől tartani. Remélhetőleg Bosher tovább fejlődik idén, bár Koenen szintű punter nem hiszem, hogy lesz belőle, de a remény hal meg utoljára. Ha az is meghalt, akkor az új kiskedvencem a szarok rája lesz.

A nagyításhoz katt a képre, majd a képfeltöltőt a nagyobb mérethez újból katt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr24345329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása