HTML

Bemutatkozás

Az Atlanta Falcons NFL csapat első magyar nyelvű blogoldala. Hírek, újdonságok, történetek a csapattal, a játékosaival és a liga legfontosabb eseményeivel kapcsolatban.

Társoldalak

Címkék

2013 (1) abraham (6) alapszakasz (2) alumni (1) anderson (1) baker (6) biermann (1) bio (1) blank (3) bryant (1) cap (4) cba (2) challenge (2) combine (5) cut (2) db (5) defense (3) defensive coordinator (3) dent (2) depth chart (1) dimitroff (19) dirty birds (3) douglas (3) draft (28) draft board (1) edző (6) ewing (3) falcons nest (3) fb (1) fleener (4) franchise tag (2) franks (1) front office (10) georgia dome (4) gonzalez (5) goodell (2) grimes (9) hard knocks (2) hill (4) hof (1) holmes (4) holtszezon (11) honor (1) igazolás (5) jerry (1) jones (5) koetter (4) konz (5) lofton (11) massa (4) mcclure (1) mckay (1) mez (5) minicamp (1) mitchell (2) mock (5) moore (1) mughelli (3) nfc (2) nfl (2) nike (5) nolan (10) nyitány (2) offense (3) offensive line (4) owens (1) pick (3) polian (1) preseason (1) primetime (1) pro bowl (1) qb (2) qb edző (1) rb (1) redman (2) reebok (1) reynolds (1) robertson (2) rodgers (2) ryan (7) salary (1) samuel (5) schedule (2) scouting (4) sérülés (1) smith (10) snelling (1) sof (1) special team (2) sport tv (2) stadion (1) super bowl (1) szabadügynök (18) szabály (2) szerződés (15) tatupu (1) trade (3) training camp (3) trufant (1) turner (2) udfa (2) vick (2) videózás (2) visszavonulás (3) walker (1) white (2) Címkefelhő

Blogger

2012.01.24. 14:16 deadmike

Új mezek 2012 áprilisától

2012 áprilisától az NFL mezeinek új szponzora, gyártója a korábbi Reebok helyett a Nike lesz. Ez már 2010 októbere óta köztudott, de immáron közeledik a változás napja. UPDATE!!!

A változás abból a szempontból is érdekes, hogy akik mezeket szeretnének vásárolni, jobban teszik, ha várnak még 3 hónapot. A régi Reebok mezek valószínűleg óriási kedvezményekkel lesznek megvásárolhatóak. Egy másik fontos következménye a gyártóváltásnak, hogy a játékosok tömegével válthatnak mezszámot is, mivel úgyis új mezek kerülnek a boltokba és a játékosokra, így az NFL szabályzata ebben az esetben megengedi a számváltást.

Az új szerződés bejelentésekor már elkezdődött a spekuláció, hogy hogyan is nézhetnek ki majd az új mezek. A Nike jelentős stílusváltást ígért. Íme egy elképzelés az új Falcons mezről:

Falcons-440x577.png

Nem rossz, de nekem sokkal jobban tetszene, ha az Oregon Ducks mezére hasonlítana inkább az új dressz, ez ugyanis a kedvenc college mezem:

Nike-Oregon-National-Championship-Uniform.jpg

Áprilisban minden kiderül, már alig várom, hogy lássam az új mezeket. Ezzel a váltással pedig valószínűleg a vintage mezek is háttérbe fognak szorulni, hacsak a Nike nem csinálja meg ugyanolyanra a régi idők mezeit egy-egy különleges alkalomra.

UPDATE: A liga a mezcserékkel kapcsolatos spekulációkra (elsősorban a vásárlást érintő hírekre) reagálva nyilatkozott. Kijelentették, hogy a csapatok színei és logoi semmilyen körülmények között nem változhatnak. A forradalmi változást úgy értették szerintük a Nike-nál (ugye milyen hülyén hangzik az ilyesmi?), hogy más, jobb, könnyebb anyagból készítik majd a mezeket. A számváltással kapcsolatban pedig fenntartják az eddigi procedurát, nem könnyítik a számváltást. Mindazonáltal egyedi megbeszélések (Nike & csapat) tárgyát képezik a mezstílusok. A Seahawks elsőként már tárgyalt és ők változást ígértek. A liga elmondása szerint az áprilisi draft környékén várhatóak az új mezek bemutatói. (Forrás: PFT)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://dirtybirds.blog.hu/api/trackback/id/tr283744006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása